1

شبکه کردن دو کامپیوتر 

شبکه کردن چند کامپیوتر به هم یکی از اقداماتی است که امروزه برای امورات اداری و دیگر موارد به کار می رود و مزایای زیادی دارد. روش کار شبکه کردن چندان سخت نیست و می توان، با کمی دانش این کار را انجام داد. در ادامه آموزش شبکه کردن کامپیوتر ارائه شده است.

آموزش جامع و کامل شبکه کردن چند کامپیوتر به هم

شبکه کردن چند کامپیوتر یکی از راه های اصولی برای ایجاد ارتباط بین چند سیستم مختلف است. برای مثال در محل هایی که چند کامپیوتر وجود دارد می توان با اتصال آنها به یکدیگر فایل ها را در درون آنها به اشتراک گذاشت و یا اینکه از ارتباط اینترنتی به صورت مشترک استفاده نمود. همچنین با این شیوه می توان از دستگاه هایی مثل پرینتر، اسکنر و غیره به صورت مشترک بین این دستگاه ها استفاده نمود.

آموزش شبکه کردن کامپیوتر

به طور کلی وصل کردن دو کامپیوتر به هم، یا وصل کردن چندین کامپیوتر به هم را، شبکه کردن می گویند. شبکه کردن چند کامپیوتر به هم باعث می شود ارتباط و تعامل مابین سیستم های موجود در یک شرکت یا گروه به راحتی انجام شود. ما در این مطلب قصد داریم آموزش شبکه کردن کامپیوتر را به شما آموزش دهیم. بری همین منظور توصیه داریم تا پایان این متن با ما همراه شوید.

مزایای شبکه کردن چند کامپیوتر

شبکه کردن چند کامپیوتر به هم دارای مزایای فراوانی است. در این قسمت و قبل از آموزش شبکه کردن کامپیوتر ابتدا مزایای این کار را برای شما توضیح می دهیم.شبکه کردن چند کامپیوتر به هم باعث می شود شما بتوانید از یک منبع اطلاعاتی به صورت مشترک استفاده نمایید. در این صورت نگرانی در مورد از دست رفتن اطلاعات وجود ندارد، و شما می توانید با اطمینان خاطر از سیستم های خود استفاده نمایید. در این شیوه می توان پس از وصل کردن دو کامپیوتر به هم یا تعداد بیشتر، از سیستم موجود نسخه پشتیبان تهیه نمود، و در مواقع ضروری از آن استفاده کرد.

شبکه کردن چند کامپیوتر به هم همچنین باعث کاهش هزینه ها می شود. در نتیجه اگر قرار است شما در یک مجموعه از چند کامپیوتر استفاده کنید می توانید، از قابلیت شبکه کردن استفاده نمایید. قابلیت شبکه کردن سیستم ها به هم باعث می شود که شما از یک منبع اطلاعاتی مشترک استفاده نمایید. این مورد تاثیر زیادی بر کاهش هزینه ها دارد.

شبکه کردن چند کامپیوتر  باعث افزایش سرعت سیستم شما می شود. در حالت کلی شبکه‌های رایانه‌ای از طریق به اشتراک‌گذاری منابع، زمان انتقال اطلاعات را کاهش می‌دهند، و به همین دلیل سرعت کار کردن در این سیستم ها افزایش می یابد. همچنین شبکه کردن رایانه ها به یکدیگر قابلیت توسعه دارد. برای مثال پس از وصل کردن دو کامپیوتر به هم می توان از همین طریق تعداد بیشتری رایانه را به این دو وصل نمود، و یک شبکه ارتباطی گسترده ایجاد کرد.

کامپیوتر - آموزش جامع و کامل شبکه کردن چند کامپیوتر

آموزش شبکه کردن چند کامپیوتر به هم

نکات مهم در شبکه کردن چند کامپیوتر

شبکه کردن چند کامپیوتر باعث باید به صورت حرفه ای و اصولی انجام شود. اگر شخصا برای وصل کردن دو سیستم به یکدیگر از اقدام می کنید حتما نکات مهم و پایه ای قبل از راه اندازی شبکه را انجام دهید. برای مثال قبل از راه اندازی یک شبکه کامپیوتری حتما از نیاز خود اطلاع کافی داشته و برای آن یک برنامه مشخص تعریف کرده، و براساس آن برنامه حرکت کنید. شما باید از نیازهای شبکه خود اطلاع داشته و بر همان اساس، کار خود را پیش ببرید.

شبکه کردن چند کامپیوتر به هم نیازمند تجهیزات و سخت افزارهایی است. حتما برای این کار از لوازم مناسب و استاندارد استفاده کنید تا بازدهی بهتری از سیستم خود داشته باشید. معمولا سخت افزارهای ارزان قیمت طول عمر کمتر و همچنین کارایی پایین تری دارند، به همین دلیل لازم و ضروری است برای وصل کردن دو کامپیوتر به هم و یا تعداد بیشتر کامپیوتر به هم، از تجهیزات استاندارد استفاده شود. در ادامه این متن آموزش شبکه کردن کامپیوتر ارائه می شود. توصیه داریم ادامه این متن را مطالعه نمایید.

شبکه کردن چند کامپیوتر یا شبکه WLAN از طریق وایرلس قابلیت انجام دارد. برای این کار شما به یک کارت شبکه احتیاج دارد. اولین و مهمترین نکته در وصل کردن دو یا کامپیوتر به هم یا چند کامپیوتر به هم، داشتن سیستم هایی با نام های مختلف است. اگر نام سیستم های شما همسان است می توانید این نام را تغییر دهید. برای اینکه کار می توانید از قسمت کنترل پنل بر روی قسمت System کلیک کنید، و از آن بخش می توانید با کیک بر روی قسمت system protection و انتخاب تب نام سیستم خود را عوض نمایید.

سیستم - آموزش جامع و کامل شبکه کردن چند کامپیوتر

تغییر نام سیستم برای شبکه کردن چند کامپیوتر

شبکه کردن چند کامپیوتر با ساخت آی پی ادامه می دهیم قبل از این کار، و بعد از تغییر نام سیستم می بایست آن را ری استارت نمایید تا تغییرات کلی در قالب سیستم اعمال شود. سپس برای کامپیوتر ها آدرس IP ها را به صورت دستی وارد می کنیم، برای اینکار  وارد قسمت کنترل پنل ویندوز می شویم و وارد قسمت Networking And Sharing Center می شویم.

در این قسمت از منوی سمت چپ بر روی قسمت Change Adapter Setting کلیک کرده و در پنجره باز شده بر روی کانکشن Wireless Network Connection راست کیلک کرده، و وارد بخش properties آن می شویم. در صفحه باز شده نیز گزینه Internet Protocol Vertion 4 را انتخاب کرده و بر دکمه Properties کلیک می کنیم. پس از اینکار پنجره Internet Protocol Vertion 4 Properties باز می شود که شما در آن گزینه Use The Following IP Address  انتخاب کرده، و سپس برای شبکه کردن چند کامپیوتر، کامپیوتری را که می خواهید سرور باشد به شکل زیر آی آن را وارد می کنید.

.jpg - آموزش جامع و کامل شبکه کردن چند کامپیوتر

ساخت ای پی برای شبکه کردن چند کامپیوتر

شبکه کردن چند کامپیوتر را به این روش ادامه می دهیم که روش آی پی وارد کردن را برای کامپیوترهای دیگر هم انجام می دهیم. با این تفاوت که به انتهای عدد آی پی باید یک سیستم، یکی اضافه کنید و در فیلد Default Gateway آدرس آی پی کامپیوتر اول را وارد کنید. در نهایت برای اینکه دسترسی کامپیوترها را ایجاد نماییم در صفحه Network And Sharing Center بر روی گزینه Change Advanced Sharing Settings کلیک کرده، و وارد قسمت های Home و Public شده و همه گزینه ها به جز گزینه پسورد را روشن نمایید.

دستی - آموزش جامع و کامل شبکه کردن چند کامپیوتر

ساخت ای پی دستی برای شبکه کردن چند کامپیوتر

اشتراک گذاری فایل و اینترنت برای شبکه کردن چند کامپیوتر

شبکه کردن چند کامپیوتر برای این منظور انجام می گیرد که با به هم وصل کردن دو کامپیوتر و یا چند کامپیوتر امورات کاری ما آسان تر شود. برای اشتراک گذاری فایل در این شبکه ها یک فولدر جدید ساخته و وارد Properties آن می شویم، در تب Sharing این قسمت دکمه Share را انتخاب نموده، و نام های کاربری که می خواهید به این پوشه دسترسی داشته باشند را اضافه نمایید. پس از این پوشه ی ایجاد شده در سرور در شبکه ایجاد شده رویت می شود.

شبکه کردن چند کامپیوتر به هم باعث می شود که بتوان از یک پرینتر مشترک بین آنها استفاده کرد. برای این کار می توانید وارد قسمت Properties پرینتر خود شده، و وارد تب Sharing شده و بر روی Share This Printer کلیک کرده، و دکمه ok را بزنید. توجه داشته باشید برای این کار کامپیوتر مرکزی و پرینتر باید روشن باشند. سپس وارد صفحه Devices And Printer دیگر سیستم ها شده و وارد بخش Add a Printer شوید، و پرینتر مذکور را که در لیست است اضافه نمایید.

شبکه کردن دو یا چند کامپیوتر

گاهی برای دسترسی به اینترنت مشترک انجام می گیرد. برای دسترسی اینترنتی به صفحه Change Adapter Settings رفته و بر روی کارت شبکه وایرلس راست کلیک کرده، وارد Properties آن شده، و از تب Sharing  آن، گزینه Allow Other Network Users را انتخاب، و از لیست زیر آن، کارت شبکه ای که اینترنت را از آن گرفته اید را انتخاب، و دکمه ok  را بزنید، در این حالت اینترنت مشترک شما فعال می شود. آموزش شبکه کردن کامپیوتر در این قسمت به پایان می رسد.

5/5 - (1 امتیاز)

نظرات غیرفعال هستند